Werken bij synergie logo

Vestigingsmanager Apeldoorn

Bouw jij verder met ons aan de regio Apeldoorn? Ben jij iemand met lef, energie en servicegerichtheid? Wij zoeken een enthousiaste vestigingsmanager!

Locatie

Apeldoorn

Uren

32 – 40 uur

Salaris

Tussen €2700 en €3800 o.b.v. 40 uur

Wat ga je doen?

Als vestigingsmanager werk je graag met mensen: je gaat op pad naar (nieuwe) klanten, houdt contact met prospects en bent aanwezig op netwerkevents. Met jouw ondernemersdrive ben je altijd op zoek naar kansen en bereik je voor onze opdrachtgevers, werkzoekenden en Synergie succes en groei.

Dit doe je ook op de werkvloer. Met jouw aanstekelijke positieve werkhouding en commerciële kwaliteiten zorg je ervoor dat jullie samen met het team groeien, en collega’s zich kunnen blijven ontwikkelen. Operationeel werk jij daarnaast natuurlijk ook net zo hard mee aan:

  • Het maken en (bij)sturen van de logistieke planning van alle uitzendkrachten;
  • Het zoeken naar en selecteren van geschikte kandidaten;
  • Het bezoeken en contact houden met bestaande en potentiële opdrachtgevers;
  • Het meehelpen aan het verbeteren van onze processen.

Dit krijg je ervoor terug!

25 vakantiedagen

13 ADV (o.b.v. fulltime)

 

Telefoon en laptop 

Telefoon en laptop van de zaak

Zelfstandige functie

In een gezellig team,
bij een open & informeel bedrijf

Goed salaris

Tussen €2700 en €3800 o.b.v. 40 uur

En ook!  

– Winstafhankelijke uitkering

– Flexibele starttijd tussen 8.00 – 9.30

Dit ben jij!

Je bent resultaat gedreven, houdt van lachen en werken met collega’s en klanten. Met jouw natuurlijke charisma inspireer en motiveer je mensen op allerlei niveaus. Vaak zet jij ook nét een stapje extra waardoor je commerciële kansen aantrekt. Samen met jouw team bouw je aan een sterk zakelijk netwerk, tevreden uitzendkrachten wat automatisch effect heeft op de omzet en natuurlijk werkplezier.

Recruiter eindhoven sollicitatie

Hier ga jij aan de slag:

Een gezellig en hecht team met een passie om mensen aan hun droombaan te helpen. Dat is Synergie! Als uitzendbureau voor transport, logistiek en productie koppelen we (Internationale) uitzendkrachten aan de juiste opdrachtgevers. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een multinationale onderneming met ruim 600 vestigingen in meer dan 17 landen. We zijn onderdeel van de internationale en beursgenoteerde Synergie Group.

Hard werken en hard lachen gaan bij ons hand in hand. Bij ons mag je jezelf zijn. We zijn betrokken en inspireren elkaar. Het vinden van goede (Internationale) uitzendkrachten en hen matchen met de perfecte baan is een kunst. Heb jij de nodige kennis, creativiteit en lef om die perfecte matches elke dag te maken? Laat jij graag alle projecten op rolletjes lopen? Dan investeren wij graag in jou.

Word jij onze nieuwe collega?

Daar hopen we natuurlijk op! Laat hieronder je sollicitatie achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Werken bij synergie logo