LOGO-sandyou-EN

Talent Manager S&You

Bij S&You geloven we in het vinden van de perfecte match tussen bedrijven en talent. Als onderdeel van een toonaangevend label in de wereld van werving en selectie, zijn we gepassioneerd door het bouwen van sterke teams die bijdragen aan langdurig succes van onze klanten. Met bovengemiddelde betrokkenheid verbinden we talent aan organisaties op het juiste moment.

 

Heb jij een hart voor mensen en een neus voor talent? Ben jij een zelfstarter en gemotiveerd om elke dag beter te worden? In deze nieuwe functie krijg jij de unieke kans om aan resultaat en je eigen succes te bouwen!

Locatie

Wordt in overleg met jou bepaald

Uren

32 – 40 uur

Salaris

€3.000 – €4.000

Wat ga je doen?

Als talent manager speel je een actieve rol in het gehele wervingsproces en draag je bij aan de groei van ons label S&You in Nederland. Je hebt de autonomie om je eigen portefeuille te beheren en bent verantwoordelijk voor het volledige recruitmentproces, zowel voor het bedrijf als de kandidaat. Bovendien denk je proactief mee over mogelijke optimalisatieprojecten en adviseer je waar nodig en streef je naar maatwerk.

Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden omvatten:

 • Regelmatige bedrijfsbezoeken om een solide partnerschap te smeden en een diepgaand begrip te ontwikkelen van het bedrijf, de bedrijfscultuur en de contactpersonen.
 • Het actief uitbreiden van jouw portefeuille, door middel van acquisitie, commerciële initiatieven, deelname aan beurzen en netwerkevenementen.
 • Het opbouwen en onderhouden van sterke relaties met zowel kandidaten als opdrachtgevers, waarbij je fungeert als vertrouwde adviseur gedurende het hele recruitmentproces.
 • Onderhandelingen over contracten behoren eveneens tot jouw verantwoordelijkheden.
 • Grondige ‘intake’-gesprekken om de vacature en het gewenste profiel volledig te begrijpen.
 • Identificeren en aantrekken van geschikte profielen via sociale netwerken, databases, directe benadering, enz.
 • Indien nodig, het afnemen van testen of assessments en het opstellen van uitgebreide rapporten.
 • Het beheren en opvolgen van jouw persoonlijke budgetten en KPI’s.
 • Actief bijdragen aan onze strategie voor de toekomst

Dit krijg je ervoor terug!

 • Dynamische werkomgeving: Bij S&You is geen dag hetzelfde. Je krijgt de kans om te werken in een snelgroeiende organisatie waarin jouw input echt het verschil maakt.
 • Zelfstandigheid en ondernemerschap: Bij ons krijg je de vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw eigen pad te kiezen en jouw carrière vorm te geven zoals jij dat wilt. Je runt als het ware jouw eigen onderneming binnen onze organisatie.
 • Je maakt deel uit van een familiale organisatie met een startup mentaliteit, maar geniet tegelijkertijd van de voordelen van een internationaal bedrijf.
 • Doorgroeimogelijkheden: We geloven in jouw potentieel en bieden volop mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei. Of je nu de ambitie hebt om leiding te geven, expert te worden binnen jouw vakgebied of nieuwe markten te verkennen, bij S&You krijg je de ruimte om te groeien.
 • Werken aan een betekenisvolle missie: Door talent en organisaties met elkaar te verbinden, leveren we een waardevolle bijdrage aan de groei en ontwikkeling van zowel bedrijven als individuen. Bij S&You draag je bij aan het succes van anderen én aan jouw eigen succes.
 • Grenzeloze Flexibiliteit: Jij werkt daar waar de kansen liggen. Een standplaats wordt in overleg met jou zelf bepaald.

25 vakantiedagen

13 ADV (o.b.v. fulltime)

Extra vrije dag op je verjaardag

 

Zelfstandige functie

In een gezellig team
bij een open & informeel bedrijf

Goed salaris

Aangevuld met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden

én een uitdagende bonusregeling

En ook!

Winstafhankelijke uitkering

Vergoeding van je sport abonnement (tot €45,-)

Goede pensioenregeling

Dit ben jij!

Je ademt commercie: je bent proactief in het vinden van nieuwe klanten en weet met jouw enthousiaste pitch klanten te overtuigen hun werving& selectie aan jou toe te vertrouwen. Jij gelooft dat er altijd een manier is om iets voor elkaar te krijgen en benadert uitdagingen met enthousiasme en vastberadenheid. Je gaat zelfstandig dit label verder uit bouwen, maar je staat er niet alleen voor! Je mag rekenen op de ondersteuning van je collega’s en het al bestaande netwerk van Synergie Global. Met jouw proactieve skills en de hulp van collega’s, weet jij dit nieuwe label tot een succes te maken.

 

We zijn op zoek naar een energieke en gedreven collega met een passie voor ondernemerschap en talent. Je bent een echte teamspeler die zich comfortabel voelt in een dynamische omgeving en die altijd streeft naar het leveren van uitstekende resultaten. Verder beschik je over:

 • Minimaal 2 jaar ervaring in recruitment.
 • Sterke communicatieve vaardigheden en je vindt het leuk om een netwerk op te bouwen en te onderhouden.
 • Een proactieve en resultaatgerichte instelling, met een scherp oog voor detail.
 • Kennis van en ervaring met verschillende wervingsmethoden en -technieken.
 • Je bent leergierig en een echte aanpakker.

Hier ga je werken

S&you is een snelgroeiend wervings- en selectiebrand met ambitieuze plannen voor de toekomst. Onze expertise ligt in het vinden van de juiste gespecialiseerde talenten voor zowel innovatieve MKB-bedrijven, als groeiende bedrijven en multinationals. Als onderdeel van de internationale uitzendpartner Synergie, staan we bekend om onze collegiale sfeer, open en eerlijke communicatie, betrokkenheid en waardering voor individuele inbreng.

Als uitzendbureau met roots in transport, logistiek en productie, maar ambitie om te groeien in veel meer sectoren, koppelen we (Internationale) uitzendkrachten aan de juiste opdrachtgevers. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een multinationale onderneming met ruim 800 vestigingen in meer dan 18 landen. We zijn onderdeel van de internationale en beursgenoteerde Synergie Group.

Hard werken en hard lachen gaan bij ons hand in hand. Bij ons mag je jezelf zijn. We zijn betrokken en inspireren elkaar. Heb jij de nodige kennis, creativiteit en daadkracht? Dan investeren wij graag in jou. Stuur je korte motivatie samen met je CV naar j.devries@synergiejobs.nl, t.a.v. Jolien van Heumen- de Vries. Ze kijkt uit naar je bericht!

Word jij onze nieuwe collega?

Daar hopen we natuurlijk op! Laat hieronder je sollicitatie achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Werken bij synergie logo