Werken bij synergie logo

Recruiter | Intercedent

Ervaring niet vereist

Geen dag is hetzelfde, continue in contact met mensen en de kans om je snel te ontwikkelen. Dat is werken in onze branche én hopelijk precies wat jij zoekt!

Locatie

‘s-Hertogenbosch / Schijndel

Uren

32 | 40 uur

Salaris

Tussen €2200 en €3000 o.b.v. 40 uur

Wat ga je doen?

Jouw mening telt, want jij kent de regio Den Bosch als geen ander. Samen met de vestigingsmanager Eveline ga je deze groeiende vestiging nog een extra impuls geven. 

Als intercedent ben je de drijvende kracht achter het aantrekken en binden van klanten en (internationale) uitzendkrachten. Je hebt gesprekken met opdrachtgevers en gaat op zoek naar de juiste kandidaten voor dé perfecte match. Daarbij combineer je dagelijks kennis van HR, sales en marketing. Er is geen baan zo divers als deze! 

Dit krijg je ervoor terug!

39 vrije dagen!

25 vakantiedagen

13 ADV (o.b.v. fulltime)

1 verjaardags-dag

Zelfstandige functie

Initiatief en ondernemerschap moedigen wij aan

goed salaris

Tussen de €2200 en 

€3000 bruto per maand

o.b.v. 40 uur

en ook!

Fruit op het werk

Goede bonusregeling

Winstafhankelijke 13e maand

Vragen?

Neem dan contact op met Eveline!

Dit ben jij!

Wij leren jou maar al te graag de mooie dingen van ons vak. Daarvoor denken wij dat het handig is dat je in ieder geval bepaalde kwaliteiten bezit; 

  • Geef ons je commerciële skills wij leren jou de rest;
  • Je bent een kei in plannen en weet het overzicht te bewaren;
  • Je bent resultaatgericht; 
  • Je communiceert gemakkelijk met alle niveaus en afdelingen;
  • Je bent leergierig en initiatiefrijk, motivatie is belangrijker dan ervaring;
  • Je spreekt een bovengemiddeld woordje Nederlands en Engels.

9.10

Een dag in het echt.

08:00-09:00  Jij komt aan op kantoor. De stagiaire is er ook al en je collega komt na de opstart bij een nieuwe klant. 

9:10 Na zelf rustig opgestart te hebben en een kopje koffie of thee te hebben gepakt, ga je met jouw team de dag bespreken en verdelen jullie het werk. 

9:30 Je start met het nabellen van nieuwe sollicitaties en plant (online)intakegesprekken. 

10:00 Vergeet de vitamientjes niet, tijd voor fruit!

10:30 Om 11:00 uur gaat jouw kandidaat op sollicitatiegesprek bij onze opdrachtgever. Je belt nog even om te vragen of hij er klaar voor is en wenst hem succes.

11:00 Je schakelt met de marketingafdeling voor het opmaken van een social media campagne voor één van de openstaande vacatures.

12:00 Tijd om te lunchen! Samen met jouw collega’s natuurlijk.

12:30 Je kandidaat belt. Hij vond het een heel leuk gesprek en ze hebben hem laten weten uiterlijk het einde van de week terugkoppeling te geven. Super! Jij belt hem aan het einde van de dag sowieso nog even nadat je de opdrachtgever hebt gesproken.

13:00 Je belt direct even met de opdrachtgever hoe zij het sollicitatiegesprek hebben ervaren. Zij zijn ook enthousiast, maar wil ook de teamleider kennis laten maken. Jij stelt voor om je kandidaat een middag mee te laten werken op vrijdag. Als dat goed bevalt van beide kanten kan hij maandag definitief starten. 

13:15 Je kandidaat is blij dat je zo snel al terugbelt. Hij wil zeker een dag meewerken vrijdag. Je bevestigt dit nog even per mail. 

13:30 Morgen staat er een intakegesprek gepland dus je gaat alvast op zoek naar passende vacatures voor deze kandidate. Zij zou goed passen bij één van onze klanten, maar twijfelde zelf nog. Je wil dus meer opties kunnen bieden. 

14:30 Je hebt een kennismakingsgesprek bij een nieuw logistiek bedrijf. Met de vestigingsauto vertrek je naar de potentiële klant. 

15:30 Wat een leuke afspraak was dat. Je hebt afgesproken dat je de besproken tarieven nog bevestigt in een offerte. Deze maak je meteen en je zet de vacature in ons systeem. Hopelijk zitten er morgen al sollicitaties bij. 

17:00-17:30 Jouw werkdag zit erop! 

Hier ga jij werken

Een gezellig en hecht team met een passie om mensen aan hun droombaan te helpen, dat is Synergie! Als uitzendbureau voor transport, logistiek, productie en techniek koppelen we (internationale) uitzendkrachten aan de juiste opdrachtgevers. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een multinationale onderneming met ruim 750 vestigingen in meer dan 17 landen. We zijn onderdeel van de internationale en beursgenoteerde Synergie Group.

 

Hard werken en hard lachen gaan bij ons hand in hand. Bij ons mag je jezelf zijn. We zijn betrokken en inspireren elkaar. Het vinden van goede (internationale) uitzendkrachten en hen matchen met de perfecte baan is een kunst. Heb jij de nodige kennis, creativiteit en lef om die perfecte matches elke dag te maken? Laat jij graag alle projecten op rolletjes lopen? Dan investeren wij graag in jou.

Het sollicitatieproces

start!

Wij vinden jou of jij ons!

De procedure gaat van start, we bellen en/of mailen. Interesse gewekt? Dan plannen we gelijk een kennisnmaking in. 

Wat jij wil

Kom je op de koffie? Liever via teams of een stukje wandelen? Het eerste gesprek vindt plaats zoals jij fijn vindt.

39 vrije dagen!

25 vakantiedagen

13 ADV (o.b.v. fulltime)

1 verjaardags-dag

39 vrije dagen!

25 vakantiedagen

13 ADV (o.b.v. fulltime)

1 verjaardags-dag

Word jij onze nieuwe collega?

Daar hopen we natuurlijk op! Laat hieronder je sollicitatie achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Werken bij synergie logo