Werken bij synergie logo

Recruiter | Intercedent

De huidige banenmarkt is ontploft! Dat vraagt om extra handen die zorgen voor de juiste kandidaat op de juiste plek. Daarom zoekt Synergie een recruiter.

Locatie

Schijndel

Uren

32 | 40 uur

Salaris

Tussen €2100 en €2900 o.b.v. 40 uur

Branche

Uitzendbranche

Wat ga je doen?

Samen met een team van 4 personen ga jij als Recruiter-Intercedent aan de slag in een super dynamische en allround functie. Het beheren van een aantal (inhouse) klanten en het maken en continu bijsturen om zo tot de meest optimale werving en selectie van mensen te komen heeft de volledige focus.

Dit krijg je ervoor terug!

25 vakantiedagen

13 ADV (o.b.v. fulltime)

 

Telefoon en laptop 

Telefoon en laptop van de zaak

Zelfstandige functie

In een gezellig team,
bij een open & informeel bedrijf

Goed salaris

Tussen €2100 en €2900 o.b.v. 40 uur

En ook!  

– Winstafhankelijke uitkering

Dit ben jij!

Om deze job tot een succes te maken breng je minimaal 1 jaar ervaring mee, bij voorkeur in een functie bij een uitzendorganisatie of vergelijkbare functie waarbij je moest plannen en organiseren. Je bent al gewend om te communiceren met verschillende niveaus en afdelingen. Daarbij toon je initiatief, ben je leergiering en heb je een oplossingsgerichte manier van denken én doen.

 

  • Je hebt gevoel en passie voor mensen
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden
  • Je bent assertief en laat je niet gemakkelijk uit het veld slaan
  • Je bent accuraat, weet goed het overzicht te bewaren en kunt omgaan met de dynamiek binnen een logistieke/productie omgeving
  • Je beheerst de Poolse, Engelse en Nederlandse (basis) taal
Recruiter eindhoven sollicitatie

Hier ga je werken

Een gezellig en hecht team met een passie om mensen aan hun droombaan te helpen, dat is Synergie! Als uitzendbureau voor transport, logistiek en productie koppelen we (internationale) uitzendkrachten aan de juiste opdrachtgevers. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een multinationale onderneming met ruim 600 vestigingen in meer dan 17 landen. We zijn onderdeel van de internationale en beursgenoteerde Synergie Group.

 

Hard werken en hard lachen gaan bij ons hand in hand. Bij ons mag je jezelf zijn. We zijn betrokken en inspireren elkaar. Het vinden van goede (internationale) uitzendkrachten en hen matchen met de perfecte baan is een kunst. Heb jij de nodige kennis, creativiteit en lef om die perfecte matches elke dag te maken? Laat jij graag alle projecten op rolletjes lopen? Dan investeren wij graag in jou.

Word jij onze nieuwe collega?

Daar hopen we natuurlijk op! Laat hieronder je sollicitatie achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Werken bij synergie logo