Werken bij synergie logo

Recruiter | Intercedent

Ervaring niet vereist

Geen dag is hetzelfde als recruiter. Continue in contact met mensen en de kans om jezelf snel te ontwikkelen. Dat is werken in onze branche én hopelijk precies wat jij zoekt!

Locatie

‘s-Hertogenbosch / Schijndel

Uren

32 | 40 uur

Salaris

Tussen €2200 en €3000 o.b.v. 40 uur

Wat ga je doen?

Jouw mening telt, want jij kent de regio Den Bosch als geen ander. Samen met de vestigingsmanager Eveline ga je deze groeiende vestiging nog een extra impuls geven. 

Als intercedent ben je de drijvende kracht achter het aantrekken en binden van klanten en (internationale) uitzendkrachten. Je hebt gesprekken met opdrachtgevers en gaat op zoek naar de juiste kandidaten voor dé perfecte match. Daarbij combineer je dagelijks kennis van HR, sales en marketing. Er is geen baan zo divers als deze! 

Dit krijg je ervoor terug!

39 vrije dagen!

25 vakantiedagen

13 ADV (o.b.v. fulltime)

1 verjaardags-dag

Zelfstandige functie

Initiatief nemen

en ondernemerschap 

moedigen wij zeker aan!

goed salaris

Tussen de €2200 en 

€3000 bruto per maand

o.b.v. 40 uur

en ook!

Fruit op het werk

Goede bonusregeling

Winstafhankelijke 13e maand

Vragen?

Neem dan contact op met Eveline!

Vestigingsmanager Den Bosch

Dit ben jij!

Wij leren jou maar al te graag de mooie dingen van het recruitmentvak. Daarvoor denken wij dat het handig is dat je in ieder geval bepaalde kwaliteiten bezit; 

  • Geef ons je commerciële skills wij leren jou de rest;
  • Je bent een kei in plannen en weet het overzicht te bewaren;
  • Je bent resultaatgericht; 
  • Je communiceert gemakkelijk met alle niveaus en afdelingen;
  • Je bent leergierig en initiatiefrijk, motivatie is belangrijker dan ervaring;
  • Je spreekt een bovengemiddeld woordje Nederlands en Engels.

Live my life!

Om 08:30uur kom je s ‘ochtends aan op kantoor en begroet je de stagiair(e) die er al is. Je collega is nog onderweg vanwege een klantbezoek. Na even rustig opstarten met een kopje koffie of thee ☕, begin je om 9:10 uur met het bespreken van de dag met je team en verdeel je het werk. 

Om 9:30 uur begint een zoektocht naar nieuwe sollicitanten 👀. Na het zoeken en vinden, plan je ook direct online intakegesprekken in. Als dit geregeld is, is het tijd om aan jezelf te denken en pak je een gezonde portie fruit om vitamines binnen te krijgen.

Tijdens het eten van je fruit gaat de telefoon. Het is jouw kandidaat voor het sollicitatiegesprek. Je wenst hem succes en wilt zeker weten dat hij er klaar voor is 🍀.

Om 11:00 uur schakel je met de marketingafdeling voor een social media campagne voor één van onze vacatures 💻.

Iets na twaalf is het tijd voor de lunch en gezelligheid bij je collega’s. Na de lunch belt jouw kandidaat terug met goed nieuws: de sollicitatie ging super goed 🙌! Hij hoort uiterlijk eind van de week of hij de baan heeft en jij houdt hem sowieso op de hoogte .

Na de lunch bel jij meteen even met de opdrachtgever om te vragen hoe het sollicitatiegesprek is verlopen. Gelukkig is de opdrachtgever ook heel enthousiast, maar wil nog wel de teamleider kennis laten maken. Je stelt daarom voor om je kandidaat een middag mee te laten werken op vrijdag, zodat beide partijen elkaar beter kunnen leren kennen 🤝.

De kandidaat was gelijk helemaal voor en is enthousiast om vrijdag al mee te werken. Je stuurt hem nog een mail om te bevestigen dat je hem zult laten weten wat de volgende stappen zijn. Na de belafspraak focus je je op het zoeken van passende vacatures voor het intakegesprek van morgen. Je wilt de kandidaat meerdere opties bieden zodat ze een weloverwogen keuze kunnen maken 💡.

Om half drie ga je samen met de vestigingsauto op weg naar een kennismakingsgesprek bij een nieuw logistiek bedrijf. Na een halfuur rijden kom je aan bij de potentiële klant en krijg je meteen een hele rondleiding. Tijdens een kop koffie vertel je over onze aanpak en maak je een afspraak over de tarieven die je in een offerte gaat bevestigen 📄. Weer een gave kans voor onze kandidaten.

Als je terugkomt is het tegen vijven aan. Je zorgt dat de vacatures allemaal goed staan zodat iedereen die dag nog kan solliciteren. Met een voldaan gevoel ben je aan het einde van de dag gekomen. Hopelijk heb je morgen al sollicitaties binnen voor je nieuwe klant 🥳!

Hier ga jij werken

Een gezellig en hecht team met een passie om mensen aan hun droombaan te helpen, dat is Synergie! Als uitzendbureau voor transport, logistiek, productie en techniek koppelen we (internationale) uitzendkrachten aan de juiste opdrachtgevers. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een multinationale onderneming met ruim 750 vestigingen in meer dan 17 landen. We zijn onderdeel van de internationale en beursgenoteerde Synergie Group.

 

Hard werken en hard lachen gaan bij ons hand in hand. Bij ons mag je jezelf zijn. We zijn betrokken en inspireren elkaar. Het vinden van goede (internationale) uitzendkrachten en hen matchen met de perfecte baan is een kunst. Heb jij de nodige kennis, creativiteit en lef om die perfecte matches elke dag te maken? Laat jij graag alle projecten op rolletjes lopen? Dan investeren wij graag in jou.

Het sollicitatieproces

Start!

Wij vinden jou of jij ons!

De procedure gaat van start, we bellen en/of mailen. Interesse gewekt? Dan plannen we gelijk een kennisnmaking in.

Wat jij wil

Kom je op de koffie? Liever via teams of een stukje wandelen? Kies wat jij fijn vindt! Het eerste gesprek mag plaatsvinden zoals jij wil.

1e gesprek

Samen met HR ga je in gesprek over wat jij zoekt! Waar krijg jij energie van, wil je nog doorgroeien? Wat doen we allemaal bij Synergie en welke arbeidsvoorwaarden bieden wij? Dat komt allemaal aan bod.

2e gesprek

Nu nodigen we je uit op de locatie waar je gaat werken! Dan krijg je gelijk een indruk van je werkplek. Je ontmoet het team waarin je komt te werken, je krijgt de kans om inhoudelijke vragen stellen en je kunt proeven of het goed voelt.

voorstel

Voelt het goed?

Dan laten we je dat het liefst meteen weten en volgt er een passend aanbod. 

Hopelijk kunnen we jouw talent toevoegen aan ons team!

Word jij onze nieuwe collega?

Daar hopen we natuurlijk op! Laat hieronder je sollicitatie achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Werken bij synergie logo