Werken bij synergie logo

Intercedent 🇬🇧🇵🇱

De huidige banenmarkt is ontploft! Dat vraagt om extra handen die zorgen voor de juiste kandidaat op de juiste plek. Daarom zoekt Synergie een recruiter voor de regio Eindhoven.

Locatie

Eindhoven

Uren

32 | 40 uur

Salaris

Tussen €2200 en €2900 o.b.v. 40 uur

Wat ga je doen?

In de functie van intercedent breng jij vraag en aanbod op het gebied van uitzendkrachten bij elkaar. Na een korte inwerkperiode werk jij samen met jouw collega’s actief aan realiseren van ambitieuze realiseerbare doelstellingen. Jij bent vanuit de vestiging verantwoordelijk voor het matchen van uitzendkrachten bij onze opdrachtgevers. Je krijgt een kick van scoren en het voeren van gesprekken gaat je goed af. Het spreekt voor zich dat jij in deze veelzijdige functie een belangrijke bijdrage levert aan het commercieel succes van de vestiging. In deze functie rapporteer je aan de vestigingsmanager.

Dit krijg je ervoor terug!

25 vakantiedagen

13 ADV (o.b.v. fulltime)

 

Telefoon en laptop 

Telefoon en laptop van de zaak

Zelfstandige functie

In een gezellig team,
bij een open & informeel bedrijf

Goed salaris

Tussen €2200 en €2900 o.b.v. 40 uur

En ook!  

– Winstafhankelijke uitkering

– Flexibele starttijd tussen 8.00 – 9.30

Dit ben jij!

Wij leren jou maar al te graag de mooie dingen van ons vak. Daarvoor is het wel handig dat je bepaalde kwaliteiten bezit: 

  • Commercieel gedreven;
  • Je bent een kei in plannen en weet het overzicht te bewaren;
  • Je communiceert gemakkelijk met alle niveaus en afdelingen;
  • Je bent leergierig en een echte aanpakker, motivatie is belangrijker dan ervaring;
  • Je spreekt Engels en Pools, bij voorkeur ook Nederlands.
Recruiter eindhoven sollicitatie

Hier ga jij aan de slag:

Een gezellig en hecht team met een passie om mensen aan hun droombaan te helpen. Dat is Synergie! Als uitzendbureau voor transport, logistiek en productie koppelen we (Internationale) uitzendkrachten aan de juiste opdrachtgevers. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een multinationale onderneming met ruim 600 vestigingen in meer dan 17 landen. We zijn onderdeel van de internationale en beursgenoteerde Synergie Group.

Hard werken en hard lachen gaan bij ons hand in hand. Bij ons mag je jezelf zijn. We zijn betrokken en inspireren elkaar. Het vinden van goede (Internationale) uitzendkrachten en hen matchen met de perfecte baan is een kunst. Heb jij de nodige kennis, creativiteit en lef om die perfecte matches elke dag te maken? Laat jij graag alle projecten op rolletjes lopen? Dan investeren wij graag in jou.

Word jij onze nieuwe collega?

Daar hopen we natuurlijk op! Laat hieronder je sollicitatie achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Werken bij synergie logo