Werken bij synergie logo

Recruiter | Intercedent

De huidige banenmarkt is ontploft! Dat vraagt om extra handen die zorgen voor de juiste kandidaat op de juiste plek. Daarom zoekt Synergie een recruiter voor de regio Amsterdam.

Locatie

Alblasserdam

Uren

32 | 40 uur

Salaris

Tussen €2200 en €3000 o.b.v. 40 uur

Branche

Uitzendbranche

Wat ga je doen?

Voor onze vestiging in Alblasserdam zijn wij op zoek naar een allround intercedent(e). Samen met het huidige team ga je de groeiende vestiging een extra impuls geven. Wij vinden het prettig als je ervaring hebt op commercieel vlak en/of in de arbeidsbemiddeling. Een collega met lef, energie en servicegerichtheid is wat wij zoeken!


Jij weet wat nodig is om een juiste match te maken tussen opdrachtgevers en werkzoekenden. Intercedent(e) zijn betekent bij ons meer dan alleen het vinden van de perfecte match. Je scoort niet alleen nieuwe klanten, je beheert ze ook en blijft ze begeleiden van a tot z. Natuurlijk hoef je dit niet allemaal alleen te doen. Begeleiding, samenwerking en teamspirit zijn hierin kernwoorden. Wij zorgen ervoor dat je precies weet waar je aan toe bent.

Dit krijg je ervoor terug!

25 vakantiedagen

13 ADV (o.b.v. fulltime)

 

Telefoon en laptop 

Telefoon en laptop van de zaak

Zelfstandige functie

In een gezellig team,
bij een open & informeel bedrijf

Goed salaris

Tussen €2200 en €3000 o.b.v. 40 uur

En ook!  

– Winstafhankelijke uitkering

– Flexibele starttijd tussen 8.00 – 9.30

Dit ben jij!

Wij leren jou maar al te graag de mooie dingen van ons vak. Daarvoor is het wel handig dat je bepaalde kwaliteiten bezit:

  • Jij hebt minimaal een aantal jaar commerciële ervaring
  • Geef ons je commerciële skills wij leren jou de rest;
  • Je bent een kei in plannen en weet het overzicht te bewaren;
  • Je communiceert gemakkelijk met alle niveaus en afdelingen (In het Nederlands en Engels);
  • Je bent leergierig en een echte aanpakker, motivatie is belangrijker dan ervaring!
 
 
Recruiter eindhoven sollicitatie

Hier ga je werken

Een gezellig en hecht team met een passie om mensen aan hun droombaan te helpen, dat is Synergie! Als uitzendbureau voor transport, logistiek en productie koppelen we (internationale) uitzendkrachten aan de juiste opdrachtgevers. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een multinationale onderneming met ruim 600 vestigingen in meer dan 17 landen. We zijn onderdeel van de internationale en beursgenoteerde Synergie Group.

 

Hard werken en hard lachen gaan bij ons hand in hand. Bij ons mag je jezelf zijn. We zijn betrokken en inspireren elkaar. Het vinden van goede (internationale) uitzendkrachten en hen matchen met de perfecte baan is een kunst. Heb jij de nodige kennis, creativiteit en lef om die perfecte matches elke dag te maken? Laat jij graag alle projecten op rolletjes lopen? Dan investeren wij graag in jou.

Word jij onze nieuwe collega?

Daar hopen we natuurlijk op! Laat hieronder je sollicitatie achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Werken bij synergie logo