Synergie logo rood vierkant met witte tekst Synergie erop

Projectmedewerker

Bij Synergie doen we graag waar we goed in zijn, maatwerk leveren aan onze (internationale) opdrachtgevers. Bij onze sterke groeiambitie hoort continue innoveren en professionaliseren. Daarom werken we dagelijks aan diverse projecten en het zo efficiënt mogelijk inrichten van onze processen.

Locatie

Schijndel

Uren

28 – 40 uur

Salaris

€2.500 – €3.200

Wat ga je doen?

Een van deze grote projecten is Werken in Oostenrijk. Jaarlijks zijn in Oostenrijk ruim 750 enthousiaste skileraren en ervaren horecakrachten aan het werk in de bergen, op de pistes, in bars en restaurants. Synergie verzorgt de volledige loonadministratie voor deze medewerkers en opdrachtgevers. Als projectmedewerker werk je volledig mee in dit proces en word je een expert op het gebied van (internationale) project-verloning. Je hebt regelmatig contact met nieuwe (seizoens-) medewerkers en zorgt dat ze met een vertrouwd gevoel aan het werk gaan.

Regels zijn er niet voor niets en wij vinden het belangrijk dat deze regels worden vastgelegd en nageleefd. Compliance onderwerpen als Privacy Wetgeving, Anti-corruptie en Duurzaamheid gaan we niet uit de weg. Als projectmedewerker werk je mee aan diverse rapportages en zet je de (interne) acties uit die nodig zijn. Je durft te verslimmen en verbetervoorstellen te doen. Je werkt hiervoor nauw samen met de projectmanager.

Onze systemen ondersteunen alle collega’s in het dagelijks werk en blijven zich ontwikkelen. Onze projectmedewerker is een belangrijke schakel in het implementeren van updates en heeft de nodige kennis om collega’s te ondersteunen bij het optimale gebruik hiervan. Je staat dus midden in onze organisatie en hebt met iedere collega wel eens contact.

Dit krijg je ervoor terug!

Projectwerk betekent afwisseling! Én dat is de leukste manier om op verschillende disciplines je te ontwikkelen. Loonadminstratie, HR, recruitment, commercie, het komt allemaal aan bod.
Je gaat uiteindelijk zelfstandig en volwaardig al de werkzaamheden die bij deze projecten horen uitvoeren. Je krijgt van ons daarin de ruimte om je te ontwikkelen en het vertrouwen om te beslissen.
In deze rol is er veel ruimte om te groeien en werkzaamheden naar je toe te trekken. Daarbij krijg je flexibiliteit om te reizen binnen Nederland of over de grens als de werkzaamheden daar om vragen.

25 vakantiedagen

13 ADV (o.b.v. fulltime)

Extra vrije dag op je verjaardag

 

Zelfstandige functie

In een gezellig team
bij een open & informeel bedrijf

Goed salaris

Aangevuld met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden

én een uitdagende bonusregeling

En ook!

Winstafhankelijke uitkering

Vergoeding van je sport abonnement (tot €45,-)

Goede pensioenregeling

Dit ben jij!

Jij wil alles voor een tien geregeld hebben en jij brengt graag structuur aan in je werk. Een rol waarin een groot beroep op je accuratesse wordt gedaan vind jij fijn. En daar worden wij ook heel blij van! Want de verloning, een tijdige en correcte uitbetaling van salarissen is van cruciaal belang. Jij herkent je dan ook in de volgende competenties:

  • flexibiliteit: je takenpakket als projectmedewerker is heel divers. Dat zorgt ervoor dat je door de dag heen regelmatig schakelt tussen de verschillende taken. Flexibiliteit is daarom heel belangrijk.
  • stressbestendigheid: bij onze projecten komen ook altijd deadlines kijken. Denk daarbij niet alleen aan de einddeadline, maar ook aan tussentijdse deadlines. Het is daarom belangrijk dat je goed kunt plannen en kan werken onder tijdsdruk.
  • sociale vaardigheden: als projectmedewerker heb je dagelijks contact met medewerkers die via onze diverse projecten werkzaam zijn, onze opdrachtgevers en diverse instanties. Je bent hun aanspreekpunt, waarbij je tevens een belangrijke schakel bent voor de projectmanager. Je moet dus goed kunnen samenwerken, helder communiceren, en zorgen dat iedereen op de hoogte is en alles goed wordt vastgelegd.

 

We hopen iemand te vinden die tussen de 28 en 40 uur per week beschikbaar is. In het hoogseizoen kun jij makkelijk een tandje bij zetten. Indien het werk hierom vraagt kun jij incidenteel buiten je standaard werktijden bijspringen. Daartegenover garanderen we dat je dit ook ruimschoots weer terugkrijgt in vrije tijd en vrijheid.

Hier ga je werken

Een gezellig en hecht team met een passie om mensen aan hun droombaan te helpen. Dat is Synergie! Als uitzendbureau met roots in transport, logistiek en productie, maar ambitie om te groeien in veel meer sectoren, koppelen we (Internationale) uitzendkrachten aan de juiste opdrachtgevers. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een multinationale onderneming met ruim 800 vestigingen in meer dan 18 landen. We zijn onderdeel van de internationale en beursgenoteerde Synergie Group.

Hard werken en hard lachen gaan bij ons hand in hand. Bij ons mag je jezelf zijn. We zijn betrokken en inspireren elkaar. Heb jij de nodige kennis, flexibiliteit en daadkracht? Laat jij graag alle projecten op rolletjes lopen? Dan investeren wij graag in jou. Stuur je korte motivatie samen met je CV naar j.devries@synergiejobs.nl, t.a.v. Jolien van Heumen- de Vries. Ze kijkt uit naar je bericht!

Word jij onze nieuwe collega?

Daar hopen we natuurlijk op! Laat hieronder je sollicitatie achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Werken bij synergie logo