Synergie logo rood vierkant met witte tekst Synergie erop

Hospitality Coördinator

Ben jij de hoogvlieger die we zoeken? Een sociaal dier met skills om te verbinden? Synergie Hospitality is op zoek naar een coördinator die gewend is de mouwen op te stropen, zich gaat vastbijten in deze branche en de kansen die er al liggen gaat inkoppen. Met jouw enthousiasme en daadkracht maak je hier gegarandeerd snel een succes van.

Locatie

Standplaats Schijndel

Uren

32-40 uur

Salaris

€2.600 – €3.400 bruto per maand

Wat ga je doen?

Vanuit de bestaande opdrachtgevers en kandidaten die met Synergie werken ga jij bouwen aan dit label in Nederland. Synergie heeft namelijk al jaren ervaring met de bemiddeling van bijvoorbeeld kandidaten in Oostenrijk tijdens het winterseizoen. Ook in andere Synergie landen is er gigantische vraag naar personeel in deze branche. Vakantiewerk in het zomerseizoen lonkt naar meer. Lokale horeca schreeuwt om goede mensen. Het festivalseizoen begint. Aan jou de uitdaging om deze puzzel te maken en uit te breiden. Wat hoort daar in ieder geval bij:

 • Je bent actief in contact met kandidaten over hun zoektocht naar een (bij-)baan in hospitality
 • Je bent in contact met opdrachtgevers waar je onze toppers aan het werk kunt zetten
 • Je bouwt continu aan een netwerk van nieuwe klanten en kandidaten
 • Je kijkt breed naar kansen. Bij Synergie zijn we grenzeloos flexibel. Letterlijk. Zomerwerk in Mallorca? Regel maar! Podium bouwen op festivals met internationale kandidaten? Doen! Barman in het dorpscafé? Invullen!
 • Je werkt nauw samen met ons projectteam Werken in Oostenrijk, collega’s van onze lokale vestigingen, sales en marketing. Samenwerken is de basis voor resultaat.
 • Je zorgt voor een foutloze planning en contractadministratie.

Dit krijg je ervoor terug!

Een baan om naar je eigen hand te zetten. Wij omarmen jouw initiatief en zullen je motiveren om het “gewoon te gaan doen”. Synergie biedt een sterke organisatie als basis, waarvan je gebruik kunt maken om te leren en te groeien. Daarnaast kun je rekenen op:

 • Een hechte club van gedreven collega’s.
 • Een salaris tussen €2600 en €3400 bruto per maand, passend bij jouw ervaring.
 • Competitieve vergoedingen en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Flexibiliteit om te reizen binnen Nederland of over de grens als de werkzaamheden daar om vragen
 • Mogelijkheden voor Europese samenwerking en het ontwikkelen van internationale ervaring

25 vakantiedagen

13 ADV (o.b.v. fulltime)

Extra vrije dag op je verjaardag

 

Zelfstandige functie

In een gezellig team
bij een open & informeel bedrijf

Goed salaris

Aangevuld met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden

én een uitdagende bonusregeling

En ook!

Winstafhankelijke uitkering

Vergoeding van je sport abonnement (tot €45,-)

Goede pensioenregeling

Dit ben jij!

Jij hebt een hospitality hart én een niet te remmen drive om te scoren. Jij beweegt je makkelijk in deze wereld van ondernemers en weet je weg te vinden naar een samenwerking. Met jouw do-good mentaliteit krijg je van zowel opdrachtgevers als kandidaten de gun om met je te werken. Je voelt als geen ander aan waar je wanneer moet zijn en geeft niet zomaar op. Wij hebben ambitie, dus het is fijn als jij dit ook hebt. Zo laten we elkaar groeien. Plezier en werk gaat samen en brengt jou én Synergie succes. Daarnaast ben je:

 • 32-40 uur beschikbaar
 • Beschik je over een rijbewijs B, je zult weinig op één plek zijn
 • Flexibel in werktijden om daar te zijn waar en wanneer nodig
 • Vrijheid gaat hand in hand met verantwoordelijkheid.
 • Jij verbindt. Mensen vertrouwen jou en lopen graag een stapje harder als jij het vraagt

Hier ga je werken

Synergie Hospitality is een label dat in Europa al flink aan de weg timmert en in Nederland nu in de startblokken staat. Vanuit hier bemiddelen we personeel in de branche van horeca in de breedste zin van het woord zowel binnen Nederland als in het buitenland.

Je wordt daarbij onderdeel van een gezellig en hecht team met een passie om mensen aan hun droombaan te helpen. Dat is Synergie! Als uitzendbureau met roots in transport, logistiek en productie, maar ambitie om te groeien in veel meer sectoren, koppelen we (Internationale) uitzendkrachten aan de juiste opdrachtgevers. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een multinationale onderneming met ruim 800 vestigingen in meer dan 18 landen. We zijn onderdeel van de internationale en beursgenoteerde Synergie Group.

Hard werken en hard lachen gaan bij ons hand in hand. Bij ons mag je jezelf zijn. We zijn betrokken en inspireren elkaar. Heb jij de nodige kennis, creativiteit en lef? Laat jij graag alle projecten op rolletjes lopen? Dan investeren wij graag in jou. Stuur je korte motivatie samen met je CV naar j.devries@synergiejobs.nl, t.a.v. Jolien van Heumen- de Vries. Ze kijkt uit naar je bericht!

Word jij onze nieuwe collega?

Daar hopen we natuurlijk op! Laat hieronder je sollicitatie achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Werken bij synergie logo