Werken bij synergie logo

Medewerker
Financiële Administratie

Ben jij een cijferwonder en blink je uit in het op orde houden van administratie? Dan ben jij de perfecte collega voor onze financiële administratie! 

Locatie

Schijndel

Uren

20- 40 uur

Salaris

Afhankelijk van jouw werkervaring

Branche

Uitzendbranche

Wat ga je doen?

Je komt te werken op ons hoofdkantoor in Schijndel waar we met ongeveer 25 collega’s zijn. Daarnaast hebben we nog collega’s op 7 vestigingen door heel Nederland.

Samen met Marloes en Ninja, vorm je het financiële team en verzorg je de administratie van A tot Z voor onze twee entiteiten. Je verricht administratieve taken zoals de verwerking van e-mails welke binnenkomen op de afdeling Financieel en je verwerkt de post van deze afdeling. Verder verwerk je bankmutaties en los je de voorkomende disputen op. Je controleert inkoopfacturen, boekt deze in en je behandeld aanmaningen van debiteuren. We bespreken disputen van debiteuren altijd met ons team dus daar sta je nooit alleen voor!

Verder draag je zorg over incassodossiers en voor een zo goed mogelijke inrichting van de administratieve processen.

We vinden het fijn als je meedenkt aan de verdere professionalisering en optimalisering van de financiële administratie en bijbehorende processen. Kortom, jouw mening telt!

Dit krijg je ervoor terug!

25 vakantiedagen

13 ADV (o.b.v. fulltime)

Zelfstandige functie

In een gezellig team
bij een open & informeel bedrijf

Goed salaris

Afhankelijk van jouw werkervaring

En ook!

– Winstafhankelijke uitkering

– Vergoeding van je sport abonnement (tot €45,-)

Dit ben jij!

Ben je minimaal 20 uur per week beschikbaar? Meer mag ook en je werkdagen mogen verschillend ingepland worden dus het is niet per se nodig om van 8.30 uur tot 17.00 uur aanwezig te zijn. Daarnaast hopen we dat jij:

  • Accuraat bent, ook achter de komma mis jij niks
  • Gestructureerd werkt
  • Naast cijfers en Excel ook houdt van gezelligheid en klets tussendoor
  • De telefoon niet schuwt
finance berekening vacature

Hier ga je werken

Een gezellig en hecht team bij een organisatie dat een passie heeft om mensen aan hun droombaan te helpen. Dat is Synergie! Als uitzendbureau met roots in transport, logistiek en productie, maar ambitie om te groeien in veel meer sectoren, koppelen we (Internationale) uitzendkrachten aan de juiste opdrachtgevers. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een multinationale onderneming met ruim 700 vestigingen in meer dan 18 landen. We zijn onderdeel van de internationale en beursgenoteerde Synergie Group.

Hard werken en hard lachen gaan bij ons hand in hand. Bij ons mag je jezelf zijn. We zijn betrokken en inspireren elkaar. Heb jij de nodige kennis, creativiteit en lef? Laat jij graag alle projecten op rolletjes lopen? Dan investeren wij graag in jou. Stuur je korte motivatie samen met je CV naar k.tibosch@synergiejobs.nl, t.a.v. Kim Tibosch. Ze kijkt uit naar je bericht en geeft jou de voorkeur hoe je het kennismakingsgesprek wil ingaan, dit kan bij ons namelijk onder het genot van een kopje koffie op kantoor of gewoon gezellig tijdens een fijne wandeling!

Word jij onze nieuwe collega?

Daar hopen we natuurlijk op! Laat hieronder je sollicitatie achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Werken bij synergie logo