Werken bij synergie logo


Synergie logo rood vierkant met witte tekst Synergie erop

Commercieel Stagiair(e)

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage in een dynamische omgeving in de omgeving van Alblasserdam? Wil jij de kans krijgen om je commerciële vaardigheden te ontwikkelen en praktijkervaring op te doen binnen de uitzendbranche? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Interesse? Reageer hier!

Locatie

Alblasserdam

Vakgebied

Vergoeding

Vanaf € 300 per maand

 

Uren

32 | 40 uur

Waar kom je terecht?

Een gezellig en hecht team met een passie om mensen aan hun droombaan te helpen. Dat is Synergie! Als uitzendbureau voor transport, logistiek en productie koppelen we (Internationale) uitzendkrachten aan de juiste opdrachtgevers. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een multinationale onderneming met ruim 600 vestigingen in meer dan 17 landen. We zijn onderdeel van de internationale en beursgenoteerde Synergie Group.

Hard werken en hard lachen gaan bij ons hand in hand. Bij ons mag je jezelf zijn. We zijn betrokken en inspireren elkaar. Het vinden van goede (Internationale) uitzendkrachten en hen matchen met de perfecte baan is een kunst. Heb jij de nodige kennis, creativiteit en lef om die perfecte matches elke dag te maken? Laat jij graag alle projecten op rolletjes lopen? Dan investeren wij graag in jou.

Wat ga je doen?

Als commercieel stagiair(e) bij Synergie krijg je de kans om alle facetten van ons vakgebied te leren kennen. Je ondersteunt ons team bij diverse commerciële en administratieve werkzaamheden, waaronder:

Dit krijg je ervoor terug!

erkend stage/-leerbedrijf

Synergie is een erkend leerbedrijf! 

Onderzoek | meewerk

Wat voor een stage zoek je? Wij kijken mee naar wat jij nodig hebt, helpen met onderzoeken, ondersteuning en werkplezier. 

Stagevergoeding

Afhankelijk van stagedoel en uren begint de stagevergoeding bij Synergie vanaf €300,-

Balans stage & privé

We kijken naar werk-privé balans. We kijken samen met jou hoe je je stage kunt combineren met je reistijd, eventuele bijbaantje en of sport.

Wie ben jij?

Word jij onze nieuwe stagiair(e)?

Daar hopen we natuurlijk op! 

Vul het formulier hieronder in of stuur een mail aan onze HR-manager Jolien: j.devries@synergiejobs.nl 

Werken bij synergie logo